Verjaardagskaart versturen? | Hieperdepiep! 🎈 | Hallmark.nl (2024)

Verjaardagskaart versturen

Is er iemand in je omgeving bijna jarig? Gefeliciteerd! Verstuur lieve verjaardagswensen met een leuke verjaardagskaart. Een Hallmark kaart versturen doe je makkelijk en snel online! Bij Hallmark hebben we een ruime collectie verjaardagskaarten. Voor iedere jarige is er wel een toepasselijke kaart te vinden.

Een speciale kaart verjaardag nodig voor iemand die een bijzondere leeftijd bereikt heeft? Voor elke leeftijd hebben wij verjaardagskaarten met de desbetreffende leeftijd op de voorkant. Voor de lolbroeken onder ons hebben we grappige verjaardagskaarten verzameld, en natuurlijk kun je ook je eigen Hallmark verjaardagskaart personaliseren met een foto erop.Verjaardagskaarten sturen was nog nooit zo leuk geweest!

Kaartje sturen verjaardag

Iedere jarige verdient een kaartje: jong en oud! Wil je een Hallmark kaartje versturen voor de verjaardag van je zorgzame moeder, de buurvrouw die altijd voor je klaarstaat, je grote zus of je lieve vriendin? Bij Hallmark vind je kaarten verjaardag voor vrouwen die haar verjaardag nog feestelijker maken!

Natuurlijk kun je ook een Hallmark kaartje sturen naar jouw jarige vader, beste vriend, lievelings oom of eigenwijze broer. In de kaarten verjaardag mannen collectie vind je zoveel leuke verjaardags kaartjes, zodat je genoeg keuze hebt en altijd een toepasselijke kaart kunt vinden. Op zoek naar een kaart jarig jetje? Of een kaart jarig jobje? Ook voor de kids hebben we verjaardagskaarten die zorgen voor een feestje! Met een stoere verjaardagskaart, de verjaardagskaarten van Disney of Hallmark verjaardag kaarten met lieve dieren, is het feest helemaal compleet.

De populairste verjaardagen om een kaartje te sturen zijn:

  • 1e verjaardag
  • 16e verjaardag
  • 18e verjaardag
  • 21e verjaardag
  • 25e verjaardag
  • 30e verjaardag
  • 40e verjaardag
  • 50e verjaardag

Hoe kan ik een verjaardagskaart verzenden?

Hoe stuur ik een kaart online? Bij Hallmark kun je in een paar stappen de leukste verjaardagskaarten versturen. Een kaartje sturen verjaardag doe je zo:

Stap 1: Kies een verjaardagskaart uit waarmee je de jarige een fijne verjaardag wilt wensen.

Stap 2: Een toepasselijke Hallmark verjaardagskaart gevonden? Dan is het nu tijd om de kaart te gaan bewerken. Verras je de jarige met een standaard formaat kaart, een grote verjaardagskaart of een mega kaart jarig van XXL formaat?

Stap 3: Wanneer je een fotokaart hebt uitgekozen, kun je een leuke foto toevoegen op de voorkant van de kaart. Misschien heb jij wel gekozen voor een kaart waarop de naam en leeftijd aanpasbaar zijn. Personaliseer de kaart helemaal hoe jij dat wil!

Stap 4: Verjaardagskaarten sturen doen we natuurlijk omdat we een lieve boodschap willen achterlaten. Schrijf je verjaardagswens op en kies zelf in welk lettertype en kleur je deze wilt hebben. Nog iets extra’s toevoegen aan je Hallmark verjaardagskaart? Voeg zoveel leuke decoratie en foto’s toe als je maar wilt. Blij met het resultaat? Dan is je kaart klaar!

Stap 5: Hoe kaart opsturen? Je hoeft alleen nog maar het adres in te vullen en de bezorgdatum te kiezen. Wij regelen dan met heel veel liefde de rest, want bij Hallmark weten we als geen ander hoe we verjaardagskaarten versturen!

Hoe maak ik een leuke kaart?

Een leuke verjaardagskaart maken is bij Hallmark super simpel. Het belangrijkste bij het maken van een kaart verjaardag, is dat je het zo persoonlijk mogelijk maakt. Houdt de jarige van de natuur? Is de jarige een echte wijnliefhebber of is de jarige gek op dieren? Neem het mee in de keuze van je kaart en kies een verjaardagskaart die echt bij de ontvanger past. Wil je de kaart nog wat persoonlijker maken? Kies dan voor een fotokaart en zet een foto op de voorkant van jullie samen.

Wanneer de voorkant klaar is, kun je de binnenkant gaan bewerken. Schrijf in het tekstvak een verjaardagswens voor de jarige. Is de ontvanger gek op de kleur roze? Kies er dan voor om de tekst een roze kleur te geven.

In de binnenkant kun je ook foto’s toevoegen. Je kan bijvoorbeeld de linkerkant van de kaart vullen met foto’s van de jarige of van jullie samen. Heb jij een afbeelding waar een quote op staat die perfect past bij de ontvanger? Upload dan deze afbeelding in de kaart. Soms zegt een quote meer dan 1000 woorden. Is de jarige gek op taart en confetti? Voeg dan leuke decoratie toe aan de kaart. Misschien heb je wel een foto in de kaart gezet waar een grappige feestmuts aan toegevoegd kan worden.

Leef je uit en personaliseer de kaart helemaal hoe jij dat wilt. De opties voor foto’s, decoratie en tekst verschijnen tijdens het bewerken allemaal in het menu aan de zijkant. Het spreekt dus helemaal voor zich.

Wat kun je het beste schrijven op een verjaardagskaart?

Een tekst bedenken die je in een verjaardagskaart kunt schrijven kan soms best lastig zijn. Wat kan je op een kaartje zetten? Wij helpen je graag! Je kunt natuurlijk altijd een algemene felicitatie verjaardag in de verjaardags kaart schrijven zoals: van harte gefeliciteerd met je verjaardag, gefeliciteerd met je verjaardag, hartelijk gefeliciteerd of van harte gefeliciteerd! Het hoeven echt niet altijd hele speciale en lange teksten te zijn die je opschrijft.

Is de jarige gek op taart? Wens hem of haar dan een hele fijne verjaardag met een overheerlijke verjaardagstaart. Wordt het een bijzonder jaar voor de jarige? Of was het afgelopen jaar speciaal? Kijk dan vooruit of blik terug op deze gebeurtenis. De tekst die je opschrijft maakt de kaart verjaardag persoonlijker en leuker. Kun je nog wel wat meer inspiratiepagina gebruiken? Lees dan onze inspiratiepagina waar we hartverwarmende verjaardagswensen voor je hebben verzameld.

Vergeet nooit meer een verjaardag

Iedere verjaardag is bijzonder. Maak daarom de verjaardag van de jarige Job helemaal compleet met Hallmark verjaardagskaarten. Zeg nou zelf, wanneer je een verjaardag kaart ontvangt krijg je een vrolijk en dankbaar gevoel. Dat gevoel wil je toch ook aan de mensen om je heen geven?

Vergeet je snel verjaardagen maar wil je wel graag naar iedereen een Hallmark kaartje sturen? Dan hebben we daar bij Hallmark een oplossing voor! Maak nu een account aan en vul je kalender in. Dan word je tijdig op de hoogte gebracht van de aankomende verjaardag en krijg je ook nog een leuke korting opgestuurd. Zo wordt een Hallmark kaart sturen helemaal leuk en vergeet je nooit meer een verjaardag!

Wat kost het om een kaart te versturen?

Wat de prijs van een verjaardagskaart is, hangt helemaal af van de kaart die je kiest. Wanneer je aan het zoeken bent tussen onze kaarten verjaardag, zie je onder iedere kaart de prijs staan van de kaart (exclusief verzendkosten). Wanneer je ervoor kiest om de uitgekozen kaart in een groter formaat te bestellen, wordt de prijs van de kaart hoger. Wil jij de jarige verrassen met een houten kaart of chocolade kaart? Dan zijn de prijzen ook weer anders. De prijs van een houten kaart is 7,99 euro en de prijs van een chocolade kaart is 15,99 euro (exclusief verzendkosten).

In het winkelmandje zie hoe de prijs is opgebouwd. Hierin zie je de prijs van de kaart, eventueel het verjaardagscadeau en de verzendkosten. De verzendkosten verschillen ook per kaart. Heb je voor een standaard kaart gekozen? Dan zijn de verzendkosten 1,01 euro. Voor een XL kaart of een vierkante L kaart zijn de verzendkosten 2,02 euro en voor een XXL kaart zijn de verzendkosten 3,03 euro. Voor houten en chocolade kaarten zijn de verzendkosten 3,99 euro. Deze prijzen zijn van toepassing in Nederland wanneer je van maandag tot en met vrijdag de kaart voor 21.00 besteld. Meer informatie over verjaardagskaarten sturen en verzendkosten lees je hier.

Een verjaardag vier je met een kaartje

Wat is er nou leuker om met je verjaardag een verrassing te ontvangen in de brievenbus? Elke jarige fleur je op met een mooie verjaardagskaart! Een kaartje sturen verjaardag is super leuk, maar je kan ook nog iets extra’s aan je bestelling toevoegen. We hebben bij Hallmark de leukste verjaardagscadeaus voor je verzameld. Van prachtige bloemen tot aan een leuke verjaardag ballon en van overheerlijke chocolade tot aan een beautypakket. Voor elke jarige vind je een geschikt verjaardagscadeau.

Verjaardagskaart versturen? | Hieperdepiep! 🎈 | Hallmark.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 6205

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.